Βρίσκεστε : Οδηγός Πειραιά / BEAUTY CARE


  • BEAUTY CARE


Διεύθυνση : ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β4,ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τηλέφωνο : 2104132702  • Πληροφορίες
Κάθε εποχή του χρόνου, το πρόσωπο & το σώμα ζητά την κατάλληλα περιποίηση.  Ψάχνοντας την ικανοποίηση στις αισθητικές σας απαιτήσεις,  επισκεφθείτε το Ινστιτούτο Ομορφιάς & Ευεξίας
Beauty Care.

Παρακάτω διαβάστε κάποιες συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας μας μέσα στο καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι όλες μας ονειρευόμαστε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο & το μυστικό βρίσκεται στην σωστή ενυδάτωση, η οποία είναι σημαντική για την πρόληψη γήρανσης του δέρματος (ρυτίδες, λεπτές γραμμές κ.α.)
Οι ενυδατικές κρέμες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος εμφανίζονται σε πέντε διαφορετικούς τύπους. 
a.  Παχιά ενυδατικές για τα άτομα με ξηρό δέρμα & για αυτά που ζουν σε περιοχές που έχει πολύ ψυχρό & ξηρό κλίμα το χειμώνα. 
b.  Οι υγρές ενυδατικές είναι ελαφρύτερες από κρέμες & είναι πιο κατάλληλες για τα άτομα με λιπαρό δέρμα.  Αυτός ο τύπος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από άτομα με κανονικό δέρμα τους πιο ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. 
c.  Τα ενυδατικά gel είναι τα καλύτερα για όσους έχουν πολύ λιπαρό δέρμα. 
d.  Το ενυδατικό λάδι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο είδος του λαδιού. 
e.  Τα serum μπορούν να βρεθούν κάπου μεταξύ υγρών ενυδατικών & κρεμών ως προς το πόσο βαριά θεωρούνται & συχνά έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της αντι-γήρανσης ή αντι-γυραντικής προστασίας. 
Οι οροί είναι γενικά ισχυρότεροι από άλλες ενυδατικές, που τους καθιστά μια καλή επιλογή για το ξηρό δέρμα. 
Πέρα από κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης που χρησιμοποιούνται στο σπίτι είναι απαραίτητο να απευθυνόματε σε κέντρο αισθητικής για μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης.
Μια περιποίηση προσώπου σε κέντρο αισθητικής κοστίζει από 30euro - 80euro αναλόγως με την ηλικία & το πρόβλημα του δέρματος .
Πρώτα θα πρέπει να βάζουμε την ενυδατική & μετά την αντιλιακή, εκτός εαν η αντιλιακή περιέχει ενυδατικά στοιχεία οπότε μπαίνει μόνη της. 

*  Συνταγή για μάσκα ενυδάτωσης που μπορόυμε να φτιάξουμε μόνες στο σπίτι:

Μάσκα ενυδάτωσης για ξηρά δέρματα:
a.  1 κουταλιά μέλι λιωμένο  |    b.  1 κουταλιά λάδι    |  c.  1 κρόκος αυγού

Τα χτυπάμε σε ένα μπολ & βάζουμε το μίγμα στο πρόσωπο αφήνοντάς το 20'.  Κατόπιν ξεπλένουμε με βαμβάκι & χλιαρό νερό & μετά με άφθονο νερό.
*  Προσοχή σε αλλεργική αντίδραση σε κάποιο από τα παραπάνω συστατικά.  • PhotoGallery
  • (πατήστε στη κάθε φώτο για μεγέθυνση)
  • Βρείτε μας στο Χάρτη